23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Säkerhetstillbehör - Tillbehören som bidrar till ökad trygghet på lagret

Tillbaka till företagsprofilen.

Constructor erbjuder en mängd säkerhetstillbehör och påkörningsskydd som alla är anpassade för lagrets utmanade arbetsmiljö.

En lagermiljö kan se olika ut från företag till företag men oavsett verksamhet, innefattas alla av Arbetsmiljöverket krav, AFS 2006:4, gällande säkerhet i lagermiljö. Dessa krav gäller för både nya och befintliga lager och det är vårt ansvar som leverantör att informera om vilka krav som gäller. Allt för att ge rätt förutsättning för att uppnå en säker lagermiljö.

Stolp- & Gavelskydd
Där trucktrafiken är intensiv, ökar risken för påkörning och det är vanligt att ställagestolpar blir påkörda av truckar. En deformerad stolpe är en uppenbar säkerhetsrisk. Påkörningsskydd är både ett krav och en lönsam investering för att minimera skador.

Rasskydd & Pallstopp
Pallställ skall, om det mot området där nedfallande gods kan åstadkomma skador, vara försett med rasskydd. Skyddet skall monteras på ställagets gavel/baksida eller över eventuell transportgång.

Säkerhetesräcken & Pollare
Lagermiljön är ett område där personal, fordon och gods skall samsas och det blir allt vanligare att lagra och hantera gods på en så liten yta som möjligt, vilket ökar påkörningsrisken betydligt. Säkra din lagermiljö med säkerhetsräcken och påkörningspollare.

Fakta om Constructor Sverige AB

Adress
Constructor Sverige AB
Bergsjödalen 60
Box 55043

400 53 Göteborg

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 031-771 96 00

VAT nummer: SE5562753839

Anställda: 60

Certifikat: AAA, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Carina Eriksson
Telefon: +46 705771413

Sänd till en kollega

0.062