23948sdkhjf

Bäckman levererar blästeranläggning till framgångsrika Spinova

| Medlemsnyhet | Företag Bäckman Blästermaskiner AB

Spinova i småländska Torsås utvecklar och producerar skräddarsydda fjädrar och tråddetaljer. Företaget firade nyligen 40-årsjubileum och 2018 blir det bästa året i företagets historia då man förväntas passera 100 mkr i omsättning.

Det var under ett besök av Mika Ström, ansvarig teknisk försäljning, som det framkom att det fanns ett behov av en blästringsutrustning. Mika arrangerade en visning av en trumlingsbläster hos Gunnebo Industries i Växjö. Efter att ha utvärderat några offerter föll valet på Bäckman.
- Det fanns flera orsaker. Vi tyckte om det vi såg hos Gunnebo, Bäckmans stora reservdelslager med garanterade leveranser inom 24t och att vi kan kommunicera på svenska blev de avgörande faktorerna, säger Zoran Zdravevski, inköps- och logistikansvarig på företaget. Nu återstår provblästringen innan leveransen strax före jul.
- Möjligheten att visa och demonstrera en maskin är mycket bra, säger Mats Blåder, VD Bäckman Blästermaskiner AB. Det ökar tryggheten hos beställaren när man på ett konkret sätt ser en blästeranläggning ”in action”.

 spinova.se


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Bäckman Blästermaskiner AB

Industrivägen 19
Box 40
682 21 FILIPSTAD
Sverige
Bäckman Blästermaskiner AB

Sänd till en kollega

0.066