23948sdkhjf

Verkstäderna utser bästa bottenventilen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Folk i verkstan, tekniker, snickare och VVS-proffs – nu har en favorit utsetts bland marknadens bottenventiler.

Tänk er att ni tillbringat mycket tid på processen från idé och design till inhandlandet av material, till konstruerande av dessa så som ni vill ha det enligt er plan, och så småningom: färdigställandet. Färdigställandet av ett bygge eller en installation, oavsett om det är av en möbel i verkstan eller av en installation i ert badrum eller kök är nog en av de mest tillfredsställande känslorna. Visst känns det bra i kroppen när man lett ett projekt från start till slut? Ja, och sedan är ju nästa steg såklart användningen. Vid installationen av ett handfat och hela dess system är första användningen något av ett nervöst ögonblick – kommer allt att fungera? 

Täta system och raka rör med varor av bästa kvalitet
Så står man där i ögonblicket för sanningen att uppdagas och vi antingen lyfter eller snurrar på kranens handkontakt. Det fungerar ju perfekt! Vattnet rinner i jämt flöde, är utan oljud, och vi ser framförallt inga tecken på att det läcker någonstans – det är ju ett mirakel! Men visst är det inte alltid så. Även proffs kan få problem med att förstå vart problemet med exempelvis en läcka uppstått ifrån. Ännu svårare är det givetvis för lärlingar och nybörjande inom bygg och teknik för VVS. Och visst är det samtidigt så att misstagen är de bästa lärdomarna man kan ta del av. Men hur gör man då, för att undvika dem och samtidigt få igenom sitt projekt så snabbt, smärtfritt och billigt som möjligt?

Billig bottenventil kan vara svaret på läckan
En vanlig anledning till att systemet läcker är just bottenventilen. Se därför till att ha en som passar, vilket man enkelt kan ta reda på enkelt om man bara frågar sin återförsäljare. Har man lite koll själv bör det vara enkelt att kolla upp och jämföra med det vattensystem man monterat. Internet är din vän. Bottenventil handfat av god kvalitet är en av de bästa råd du någonsin kan få faktiskt. Glöm billiga importerade versioner från andra sidan jorden om du vill ha något som håller under lång tid. Betala gärna lite extra och var medveten om att producenten faktiskt gör sitt jobb och är mån om det. När det kommer till producenter i Kina kan det givetvis vara lite svårare att förutse kvaliteten på produkten du beställer hem, och därför kan det vara en förtjänst både vad gäller tid och pengar att från början köpa en bra bottenventil till billiga pengar.

Hansgrohe, Damixa och Gustavsberg favoriter
Tre märken som står ut lite extra. Närproducerade och en jämn röd tråd av standard. Så låter oftast de insattas kommentarer om man ber om tips vid installation av bottenventil för handfat i kök eller badrum. Med eller utan bräddavlopp, och som del av set. I blank krom, eller i vitt porslin. Visst går det att vara kreativ även vid val av en bottenventil handfat, men det roligaste ligger ju givetvis i det som direkt är synligt. Passa på att köpa en blandare och kran i en stil som du föredrar och är utöver det vanliga!

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.073