23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FANUC’s 450 tons helelektriska formspruta kommer till Europa

| Medlemsnyhet | Företag FANUC Nordic AB

ROBOSHOT α-S450iA finns nu äntligen här i Europa. Premiären firades i Japan förra året – följt av FAKUMA (2018) FANUC’s helelektriska ROBOSHOT α-S450iA med 4500 kN i låskraft är nu tillgänglig för den Europeiska marknaden.

”Den nya 450 tons-maskinen är en efterlängtad modell, då marknaden utvecklas mot behov av större verktyg och fler kaviteter. Med FANUC´s nya modell, kan vi nu tillgodose marknadens och kundernas önskemål bättre än tidigare, säger Rasmus Melin, säljansvarig för Roboshot, på FANUC Nordic”.

Fler antal kaviteter och större formar kräver större formbord och större avstånd mellan holmarna vilket i sin tur kräver större och kraftigare maskiner med högre låskraft. Förutom bilindustrin har även medicin/läkemedelsindustrin och andra industrier med höga krav på noggrannhet behov av maskiner med stor precision och hög tillförlitlighet.

Vi har genom åren sett hos våra kunder att de har en mycket hög nyttjandegrad av ROBOSHOT då maskinen är mycket driftsäker, vilket såklart förenklar produktion och minimerar antalet servicetillfällen, fortsätter Melin.

Den nya maskinen är baserad på samma prestanda och tillförlitlighet som de andra modellerna mellan   150 och 3000 kN i låskraft.  FANUC´s starka position på marknaden, med den senaste tekniken inom CNC, som också återfinns i ROBOSHOT medför en väldigt hög kontroll av processen. Resultatet blir prestanda och produktkvalitet i högsta klassen, fortsätter Rasmus Melin.

För mer information, vänligen kontakta:
Rasmus Melin, Roboshot Sales Manager Nordic
rasmus.melin@fanuc.eu
Tel: +46 70 761 04 51

 

Medlemsnyhet

Företag
FANUC Nordic AB

Djurhagegatan 10
213 76 Malmö
Sverige
FANUC Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.093