23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

I både industriföretag och Formel 1-team är ett bra teamwork avgörande för att nå framgång

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

Teamchef & CEO för Mercedes-AMG Petronas Motorsport berättar om receptet för framgång.

Vi frågade Johannes Pfeffer, styrelsens ordförande på ebm-papst i Tyskland och Toto Wolff, Teamchef & CEO för Mercedes-AMG Petronas Motorsport, om deras recept för framgång.

Hur viktigt är ett bra teamwork för att ni ska nå framgångar?
Johannes Pfeffer: Vår interaktion med viktiga kunder blir alltmer mångsidig och komplex. Samtidigt som vi erbjuder en bred produktportfölj med standardlösningar arbetar vi allt mer med att i ett tidigt skede ge våra kunder råd om specifika konstruktioner och alternativ som är skräddarsydda för kundernas applikationsbehov. Vi talar nu mer om lösningar än produkter. För att framgångsrikt kunna utveckla, sälja och producera sådana lösningar behöver vi självklart individuella bidrag från olika funktioner och avdelningar inom ebm-papst. Endast om dessa bidrag sammanfogas harmoniskt och bildar ett sömlöst värdeflöde blir vi riktigt framgångsrika.

Toto Wolff: Ett bra teamwork är helt nödvändigt även för att lyckas och nå framgångar inom 
Formel 1. I en så här intensiv sport, även om tekniken kan tyckas vara den främsta faktorn för framgång, skulle vi inte kunna vinna utan våra skickliga medarbetare. På Mercedes-AMG Petronas Motorsport satsar vi mycket på att rekrytera, behålla och utveckla det stora antalet mycket kompetenta medarbetare som är verksamma vid våra två fabriker i Brackley och Brixworth.

Hur gör ni för att bygga upp ett bra samarbete?
Toto Wolff: Att hantera ett team med vår storlek handlar mycket om effektiv kommunikation. Vi kan ha mer än hundra personer som reser runt om i världen i samband med tävlingar, och nästan 1 500 som arbetar på fabrikerna...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.063