23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dimensionera ditt Mechrail™ traverssystem snabbt och enkelt med EConfig

| Medlemsnyhet | Företag Movomech AB

Tycker du det är krångligt att dimensionera traverssystem? Låt Movomech hjälpa dig.

Du vet väl att du kan låta Movomechs online-konfigurator EConfig beräkna och sammanställa komponenterna ditt Mechrail™ lättraverssystem? Du får ett komplett system komponerat åt dig inom några minuter i form av en komponentlista och en överskådlig måttsatt 2D-layout.

Om du inte redan provat, skapa enkelt din egen användarprofil och testa själv.

Steg för steg guidas du genom designprocessen genom att välja hur tung last som ska belasta systemet, vilket upphängningsavstånd du har mellan infästningspunkterna, vilken typ av upphängningar som passar beroende på balkstorlek, enkla eller dubbla åktraverser, komponenter för el- eller luftmatning … eller varför inte både och?

Som stöd till konfigureringen rekommenderas att du har produktkatalogen för Mechrail tillgänglig. Den kan laddas ner i PDF-format via produktsidan för Mechrail. Arbetsgången i EConfig följer produkternas ordningsföljd i katalogen.

Specialvarianter av traverssystem som rundbanor, system med ett stort antal traverser, med utrymmessparande uppbyggnadsmoduler, och med teleskoperande traverser, är inte lämpliga att konfigurera med EConfig. Kontakta Movomech för designförslag vid dessa och andra specialvarianter.

När du är färdig med ditt system kontaktar du bara Movomech och uppger ditt systems referensnummer för att erhålla en offert med aktuella priser och leveranstid. Komponenterna till ett traverssystem i standardutförande finns normalt tillgängliga för leverans inom 5-10 arbetsdagar beroende på försäljningsperiod.

Och är du redan kund hos Movomech får du såklart din offert med priser automatiskt via e-post tillsammans med komponentlista och ritningsunderlag i både 2D PDF/DWG och en 3D-modell i STEP-format.

Kan det bli enklare?

Du hittar login till EConfig överst på www.movomech.se.

 

För mer information, kontakta Movomechs säljavdelning.

Medlemsnyhet

Företag
Movomech AB

Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Sverige
Movomech AB

Sänd till en kollega

0.078