23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Adsorptionstork för livsmedel- samt läkemedelsindustrin

| Medlemsnyhet | Företag Granzow AB

Ny effektiv adsorptionstork speciellt framtagen för applikationer med högre krav.

Komplett enhet:
Enheten är utrustad med filter samt koltorn vilket gör att den levererar tryckluft enligt klass 0 med avseende på oljerestinnehåll. Adsorptionstorken kan leverera daggpunkter från Pdp -20° till -70°C.
*Vid 7 bar(g) med referens till omgivande förhållanden +20°C, 1 bar(a), 0% relativ fuktighet.

Modellen OFAS FBP är specifikt framtagen för att möta de hårda kraven inom livsmedel, bryggerier samt pharma industrin. Enheterna är 3:e parts validare för FDA samt EC1935/2004.

Låg servicekostnad, lång livslängd!
Förbättrad livslängd och lågt servicebehov har varit ledord i utvecklingen av de nya torkarna. Det höghållfasta torkmedlet kommer praktiskt förpackat i patroner som givetvis är fyllda enligt ”snowstorm”-teknik för att förhindra kanalbildning i torkmedelsbädden. 
Detta gör krångliga torkmedelsbyten ett minne blott! Tillsammans med  korrosionsbeständiga torkmedelstorn och filterhus med 10 års garanti ger detta maximal produktivitet och livslängd.

HMI display
Torkarna är utrustade med en stor och tydlig display som enkelt förser dig som användare med relevant information om torkens drift.
Dessutom är styrenheten utrustad med larmutgångar, 4-20mA utgång för daggpunktsvisning samt Modbus RTU interface.
Energibesparingsfunktion - EST
För ytterligare energiinbesparing så är CDAS/OFAS-torkarna standardutrustade med integrerad energibesparingsfunktion EST (daggpunktsstyrning). Detta betyder att torkens drift anpassas efter omgivande förhållanden och tryckluftsbehov. Detta ger en markant lägre energiförbrukning, upp till 85% inbesparingspotential, samt reducerade underhållskostnader som följd.

Förmonterade OIL-X filter
Torkarna kommer med förmonterade filter ur den nya och effektiva OIL-X serien med validerad prestanda enligt ISO8573-1. OFAS kommer dessutom med integrerat koltorn. Detta gör installation avsevärt mycket enklare!

Medlemsnyhet

Företag
Granzow AB

Malmagatan 3
745 37 Enköping
Sverige
Granzow AB

Kataloger mm.

Bilder och video

AD-tork för livsmedel samt läkemedels- industrin

Sänd till en kollega

0.063