23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

5G teknologin är en säker tillgång till hårdvarulösningar

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

För de flesta utvecklare och designers i branschen är det ett måste att möta det behov som finns för drift och underhåll av 5G teknologin.

Idag är vi uppkopplade via mobil, träningsklocka och surfplattor. Utveckligen sker snabbt och behovet ökar med 5G nätverk i statskärnorna. Våra lås monters enkelt till applikationer för luckor, övervakning och intrångsskydd.

Lås med förbättrad säkerhet
Våra elektriska lås med bluetooth är en utmärkt lösning. Du kan säkerställa din medarbetares access och behörighet. Välj mellan bluetooth, RIFD kort, pinkod eller tvåverifieringskodning. Enkelt sätt att säkerställa att rätt person får rätt access till olika skåp eller rum i datahallar. Klicka under för att se filmen på en säker låslösning. Våra lås ger åtkomst till hårdvaruprodukter och hjälper belysningstillverkarna att förbättra installationstiden, förenkla driften och förbättra säkerheten i ett brett utbud av applikationsmiljöer.

5G Teknologi
Southcos breda produktlinje med dolda och säkra åtkomstlösningar hjälper till att skydda små celler från fysiska hot och ger bättre, starkare och mer pålitliga nätverk.

Telecom utrustning
Som ett PICMG-medlem som uteslutande ägnas åt åtkomst till hårdvara och elektorlösningar har Southco utvecklat ett komplett sortiment av produkter för att uppfylla PICMG-standarderna. Southco har lösningen för din telekomutrustning, från elektorhandel, justerings- / nyckelblock och fästskruvar.

Standardkrav
Lås, gångjärn och fästelement är testade för att uppfylla miljöstandarder som gäller för iIT och Telecom branschen. Våra lösningar uppfyller de krav som ställs inom 5G teknologin för våra kunder inom It & Telecom. NEMA, IP och UL FTTA2/FTTA8 standarden på låsen är de både slitstarka och tåliga för temperatur, klimat och vatten.

 

Kontakta oss om du har någon fråga!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.08