23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ett flexibelt profilsystem i aluminium

Anodiserade aluminiumprofiler har många användningsområden. Tillsammans med fästelement och funktionella tillbehör kan aluminiumprofiler användas till oändligt många applikationer där materialets styrka och lätthet ger stora fördelar.

Strukturer byggda med profilsystem i aluminium är flexibla och justerbara och aluminiumprofiler passar därför utmärkt till modulär design.

Movomech erbjuder ett brett sortiment av anodiserade aluminiumprofiler och tillbehör under varumärket Mechprofile™ – en produktserie anodiserade aluminiumprofiler och tillbehör med många användningsområden. Som i ett stort Mekano finns komponenter för alla tänkbara behov.

Konstruktionsprofiler och standardiserade tillbehör
På alla sidor av profilerna löper T-spår för montering av tillbehör. Alla komponenter, såsom montageplåtar, vinklar, gångjärn, handtag, skruvar och muttrar, är standardiserade detaljer för enkel montering.

För specialapplikationer
Vanliga tillämpningar är höj-/sänkbara bord, säkerhetsavspärrningar, specialanpassade rullvagnar, maskinstativ och många andra applikationer, ofta i verkstadsmiljöer.

  • Lätt och stark aluminium för många applikationer
  • Underhållsfri anodiserad yta
  • Standardiserade tillbehör
  • Idealt system för specialanpassningar

 

För mer information och tillämpningsexempel, se: Profilsystem Mechprofile™

Movomech AB
Kabelvägen 9
291 09 Kristianstad
Kristianstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562834068

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.033