23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Carsten Holm A/S utökar sortimentet med vibrationsdämpare

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Leverantören och tillverkaren av standard- och specialtätningar Carsten Holm A/S har i många år varit känd för sitt breda sortiment av tätningar och packningar, men nu har de utökad sortimentet med ett nytt produktområde – nämligen vibrationsdämpare.

- Utvidgningen av vårt sortiment är en naturlig reaktion på det faktum att vi de senaste åren har sett en ökande efterfrågan på vibrationsdämpare. Vi har tidigare tagit hem dem på kundernas begäran, och leveranstiden har då blivit lite längre än vanligt, men så är det inte längre, säger Michael Jacques Lauritsen, försäljningschef på Carsten Holm A/S.

Dag-till-dag-leverans
Carsten Holm A/S har nu flera vibrationsdämpare i standardutbudet och har ett stort antal typer och storlekar i lager. Det innebär att företaget nu erbjuder vibrationsdämpare med samma dagliga leverans som för de andra produkterna.

- Vibrationsdämpare finns för ett brett spektrum av maskiner, motorer och pumpar samt annan teknisk utrustning med rörliga, roterande eller pulserande delar, för vilka vi redan levererar packningar och tätningar. Därför är vi mycket nöjda med att inkludera dem i vårt befintliga sortiment – och samtidigt öppnar det helt nya möjligheter som vi kan erbjuda där vi inte tidigare har lämnat några erbjudanden, förklarar Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager och 98 % av alla beställningar kan levereras till kunderna dagen efter mottagen order. Mer information finns på vår hemsida. Du kan också kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk och få hjälp omedelbart.

 

Om Carsten Holm A/S

  • Företaget grundades av Carsten Holm i 1979.  Idag har det familjeägda företaget övertagits av andra generationen.
  • Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialuppsättningar för alla grenar av den danska och internationella industrin.
  • Företaget har för närvarande 34 anställda i Danmark och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou, Kina.


 

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.08