23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prova DATRONs VacuCard för bättre fastspänning

| Medlemsnyhet | Företag Solectro AB

Just nu lämnar vi 10% på våra DATRONs VacuCard gäller i perioden 2020-11-12 - 2020-11-19  och kan inte kombineras med andra erbjudande. 

Datrons VacuCard ger en bättre fastspänning på vakuumbordet
Datrons VacuCard finns i flera olika storlekar och varianter. En variant har försetts med ett specialklister i ett rutmönster på 10x10mm resp. 5x5mm. Datrons VacuCard fördelar vakuumet mer homogent och med hjälp av  klistervarianterna får man ett extra bra grepp vid bearbetning av små, tunna och känsliga detaljer. 

Just nu lämnar vi 10% på våra DATRONs VacuCard gäller i perioden 2020-11-12 - 2020-11-19  och kan inte kombineras med andra erbjudande. 

Hur fungerar Datrons VacuCard?
Datrons VacuCard har utvecklats speciellt för vakuumspännteknik. Datrons VacuCard är en 0.7mm tjock skiva av specialkartong med olika ytskikt på ovan- och undersidan. Datrons VacuCard finns med eller utan specialklister.
Det är enkelt att klippa till/skära ut Datrons VacuCard så att det kan anpassas till just ert vakuumbord. 

Datrons VacuCard placeras direkt på vakuumbordet och därefter placeras själva arbetsstycket ovanpå. Genom den speciella vävstrukturen uppnås en tillförlitlig och jämn fördelning av själva sugkraften över hela spännytan. Datrons VacuCard har olika ytskikt på ovan- och undersida som gör att detaljen ligger säkert på plats. Undersidan som ligger mot vakuumbordet är grov och porös vilket gynnar vakuumuppbyggnaden. Ovansidan som ligger mot detaljen är jämn och mycket finporig vilket gör att vakuumet fördelas homogent.

Det som också är mycket bra med Datrons VacuCard är att det samtidigt fungerar som ett "offerskikt" mot vakuumbordet. De plast- och gummimattor som annars används för att täcka ett vakuumbord slits ofta hårt. Att gå över till Datrons VacuCard blir betydligt gynnsammare i längden.

Missa inte erbjudandet med 10% rabatt på Datrons VacuCard, VacuCard++ och Datrons VacuCard+++.

Skicka gärna en förfrågan direkt till Karoline Ljung för att ta del av erbjudandet eller beställ Online så dras rabatten av när ordern registreras i vårt system. 
   
SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhet

Företag
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Sänd till en kollega

0.047