23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Urvalet av stödringar växer på Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Efterfrågan på olika sorter av stödringar har ökat avsevärt under de senaste åren. Därför har vi kontinuerligt utökat sortimentet så att det idag räknas över 11 500 olika dimensioner.

Snabb leverans
Det utökade sortimentet innebär ännu snabbare leverans på både standard och speciella stödringar. Faktiskt levererar vi 98 % av alla order från dag till dag.

Om du behöver stödringar som inte finns som standard eller lagervaror tillverkar vi dem snabbt och enkelt efter mått på vår toppmoderna fabrik i Danmark.

Material för alla behov
Carsten Holm A/S säljer och tillverkar både standard- och specialstödringar i många olika dimensioner, material och färger, så att stödringen alltid passar perfekt till varje enskild applikation.

Våra materialleverantörer är noga utvalda, så vi är säkra på att vi alltid får korrekt hög kvalitet. Vi levererar bland annat stödringar i;

  • Polyetrafluoroethylen (PFTE)- också känd som *Teflon®
  • Polyurethan (PUR)
  • Polyoxymethylen (POM)
  • Polyamid - (PA) – också känd som *Nylon®*

Om du behöver ett annat material tillhandahåller vi det gärna.

Om du behöver vägledning?
Om du ska använda specialprodukt, eller om du vill ha hjälp till att optimera närvarande lösning, får du alltid kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 eller på mail@carstenholm.dk. – så vill våra erfarna medarbetare hjälpa till med att hitta rätt.

Du är också välkommen att hitta ytterligare information på vår hemsida. Där kan du också lasta ner våra kataloger över O-ringar, stödringar och O-ringssnöre.

* *VITON®, Teflon®, och Nylon® är registrerade varumärken tillhörande DuPont Performance Elastomers.

 Om Carsten Holm A/S

  • Företaget grundades av Carsten Holm i 1979.  Idag har det familjeägda företaget övertagits av andra generationen.
  • Carsten Holm A/S är ISO 9001:2015-certifierad. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialuppsättningar för alla grenar av den danska och internationella industrin.
  • Företaget har för närvarande 34 anställda i Danmark och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou, Kina.

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Sänd till en kollega

0.049