23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3D-UTSKRIFT ‒ Vi snabbar upp din produktutveckling

Hos STEFFCA A/S har vi kompletterat våra råd och produktlösningar med ett nytt element för att hjälpa kunder som vill öka tempot på sin produktutveckling.

Få din prototyp inom 48 timmar
Tack vare vår nya 3D-skrivare kan vi erbjuda dig snabb leverans av prototyper. Istället för en dryg process med att tillverka gjutformar som kanske behöver ändras flera gånger under processen kan du helt enkelt skicka en CAD-ritning till oss. Sedan skriver vi ut din prototyp och levererar den inom 48 timmar.

Du hittar lösningen snabbare
Med vår 3D-skrivare kan du få en prototyp i bästa kvalitet som kan kombinera hårt och mjukt material upp till måtten 255 x 252 x 200 mm. Detta innebär att du kan vara mer mångsidig när du utvecklar, eftersom vi snabbt kan leverera olika materialkombinationer till dig. På så sätt hittar du snabbt den lösning du behöver.

Gränslös designfrihet
Vi kan skriva ut knivskarpa detaljer – i en skikttjocklek på 16 mikron (μ) – direkt från din CAD-ritning. Därför är 3D-utskrifter även är ett optimalt val om du behöver tillverka små seriestorlekar med hög komplexitet. Det är stort sett gränslös designfrihet.

3D-utskrift – hoppa över väntetiden
Förutom tidsbesparing som alltid är en viktig parameter under utvecklingsfasen får du även en konkurrenskraftig lösning jämfört med traditionell teknik; du behöver inte investera i specialverktyg eller gjutformar och sedan vänta på leveransen.

Testa dina idéer och koncept
3D-skrivarna har nu blivit så pass avancerade att de till stor del har tagit över rollen som formsprutad plast brukade ha vid tillverkning av prototyper. Genom att låta oss göra 3D-utskrifter kan du enkelt och snabbt testa nya idéer och koncept och därmed få ett starkt beslutsunderlag innan du sätter igång en egentlig produktion.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Kontaktperson

MS
Mikkel Steffensen
mikkel@steffca.dk

Sänd till en kollega

0.047