23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Axelent Engineering AB blir två bolag

| Medlemsnyhet | Företag Axelent AB

Den första februari 2021, delas Axelent Engineering AB upp i två bolag; Axelent Engineering AB och Evolutus AB. Detta för att skapa optimala förutsättningar i de två verksamheterna för att ge ett större fokus på respektive bolagens inriktningar.

Axelent Engineering AB kommer att inrikta sig på maskintillverkning, automation, försäljning av standardmaskiner, service samt tillverkning av industrikomponenter. Evolutus AB kommer erbjuda lösningar inom mjukvaruutveckling för industrin och konsulttjänster för produkt- och produktionsutveckling. Axelent Engineering AB kommer fortsatt ägas av Axelent Group och Evolutus AB kommer att ägas av Richard Skogward och Carl-Gustav Pehrsson. Richard Skogward kommer att ta rollen som VD för Evolutus AB.

Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group
”Vi ser en stor potential i vår verksamhet och i de möjligheter som branschen har framför sig, och vi tror att bolagen kan utvecklas starkare var för sig. Vi har mycket på gång på våra olika områden och tror att våra kunder än mer kan tillgodose sig vår kompetens genom att vi nu renodlar vårt kundfokus och erbjudande”. 

Redo att möta morgondagens utmaningar 
”Vi tror starkt att detta innebär att vi blir bättre på att kunna möta våra kunders framtida utmaningar och att vi kan hålla ett starkare fokus på våra kärnverksamheter. Vår ambition är att Axelent Engineering ska vara tongivande inom branschen”. 

Richard Skogward, Evolutus AB
”Vårt fokus är att stärka våra kunder med lösningar och kompetens till industrin. Tillsammans med kunderna förädlas produkter från första idén till färdig lösning, väl medvetna om att produkten skall attrahera med både form och funktion i händerna på kunden. Produkterna skall vara miljövänliga, tillverkningsvänliga och skapa värden till slutkund och leverantör. Begrepp som industri 4.0, PLM och 3DEXPERIENCE kommer att vara en naturlig del i vår strategi”.

Läs mer här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Axelent AB

Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
Axelent AB

Sänd till en kollega

0.062