23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jesper Bundgaard - ny VD för Axelent Engineering

| Medlemsnyhet | Företag Axelent AB

Den 15e februari välkomnar vi Jesper Bundgaard som ny VD för Axelent Engineering AB. Jesper har haft en rad olika ledande befattningar inom flera svenska tillverkningsföretag.

 Jesper Bundgaard, ny VD för Axelent Engineering AB
”Mitt genuina intresse för rationell produktion i kombination med ett brett tekniskt kunnande och ett gott sinne för affärer där alla parter ska vara nöjda, tror jag ger mig rätt förutsättningar för tjänsten som ny VD för Axelent Engineering. För att bli framgångsrik som tillverkningsföretag, är jag övertygad om att man alltid måste ligga i framkant när det gäller automatisering, och här har Axelent Engineering en viktig funktion att fylla för våra kunder”.

Jesper har sedan hösten 2014 arbetat som både VD för Hörle Wire och som koncernchef för Hörle Wire Group, och har de senaste sju åren veckopendlat från sin hemort Varberg till Värnamo.

Stortrivs i Småland
”I mitt arbete har jag haft förmånen att lära känna väldigt många fina företag och människor i Gnosjöregionen. Jag stortrivs i Småland och kommer även i fortsättningen att vara smålänning på halvtid, fast nu med ett boende i Gislaved. Jag ser verkligen fram emot att lära känna mina nya medarbetare och tillsammans med dem utveckla Axelent Engineering”.

Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group
”Vi hälsar Jesper välkommen till Axelent Engineering och till Axelent Gruppen. Jesper har alla förutsättningar och egenskaper för att ta Axelent Engineering in i framtiden och vi önskar honom lycka till”.

För mer information kontakta Jesper Bundgaard; 070-626 52 31 alternativt Mats Hilding; 0370-37 37 31.

Läs mer. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Axelent AB

Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
Axelent AB

Sänd till en kollega

0.063