23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Smart industri för ökad produktivitet – Vi hjälper dig

| Medlemsnyhet | Företag DynaMate AB

Ökad digitalisering är en fokuspunkt för stora delar av svensk industri. Det kan vara svår att veta vilka strategier och åtgärder som ger bäst resultat och hur stor investeringen faktiskt kommer att bli.

DynaMate hjälper dagligen olika aktörer att digitalisera deras produktion och erbjuder specialanpassade lösningar för en uppkopplad, automatiserad och smart industri. Vi hjälper dig att ta första steget.

Kundanpassad digitalisering
Digitaliseringsprocessen upplevs inte sällan som överväldigande och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Av den anledningen gör vi alltid en initial behovsanalys där vi tillsammans med dig går igenom utrustning och behov. Vi erbjuder sedan anpassade lösningar som kan genomföras i mindre steg – allt i samförstånd med dig som kund. På så sätt får ni löpande översikt över gjorda investeringar och kan tydligt se effekterna i den dagliga driften.

“Många gånger är det mer ekonomiskt att optimera dina befintliga maskiner, snarare än att köpa nytt. Utifrån dina behov kan vi uppgradera styrsystem och integrera digitala verktyg som ökar livslängden på utrustningen med 15-20 år. Vi ser till att dina maskiner får nytt liv”
Lars Davidsson Platschef Automation DynaMate Värnamo

Lösningar för smart industri
Möjligheterna för en smart industri är många, men oavsett vilken typ av industri som är aktuell finns det en rad olika verktyg som kan användas för att optimera produktionen.
Exempelvis:

PLC-programmering med HMI (Human-Machine Interface)
Förenkla dialogen med er anläggning. Vi utvecklar del- eller helhetslösningar med allt från att utveckla program och skapa en HMI-lösning till testning, driftsättning och service.

“Vi ser till att ni kan mäta och registrera det som är relevant för just din produktion och minimera flaskhalsar i dina anläggningar. Allt från mätning av cykeltider och stillestånd till kassationer och lagersaldo. Möjligheterna är många och besparingarna är stora”
Johan Persson, Automationsansvarig DynaMate Eskilstuna.

Tekniken kan vidare användas för att förenkla produktionsmålen. Exempelvis kan vi ta fram data för produktionsskärmar som i realtid visar måluppfyllelse för den dagliga produktionen. Även funktioner för underhåll kan förenklas då operatörerna kan få tillgång till PLC direkt i deras mobiler.
Läs mer om PLC-programmering

MUR – Systemet för automatisk insamling av stopp
DynaMate är återförsäljare och certifierad installatör av MUR-systemet. MUR erbjuder Visualisering och automatisk registrering av stopp. Här ger vi utrymme för ökad lönsamhet och en stabilare produktion. Därmed kan vi sätta in förebyggande underhåll och effektivisera processerna. Det möjliggör även att man förbereder för ett prediktivt underhåll med hjälp av AI.
Maximera din produktion med MUR

Ta steget mot en smart industri – Boka ett förutsättningslöst möte

Kenneth Glennemo
Verksamhetschef
Automation, Maskinservice, Ledningen
kenneth.glennemo@dynamate.se
070-585 15 44


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
DynaMate AB

Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Sverige
DynaMate AB

Sänd till en kollega

0.094