23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt vår nya inköpare!

STAPPERT är en ledande europeisk lagerhållare när det gäller rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Vi lagerhåller rundstång, ämnesrör, plattstång , kilstål , fyrkant och hexagonstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt.

“Skidåkningen får väl stå tillbaka lite nu när man börjat på STAPPERT”. Det är förstås inte omöjligt att hitta skidbackar i södra Sverige men det är klart att Lisa Stenkvists förra hemort Åre erbjuder en hel del vintersport och en lång säsong därtill.

Nu när Lisa och hennes familj vänder hem till Skåne igen och påbörjar en anställning på STAPPERT i Malmö så blir perspektiven på fritidssysselsättningar annorlunda. Även arbetsmässigt har Lisa fått nya rejäla utmaningar i sin nya tjänst på STAPPERT. Som operativ inköpare så bollar Lisa med inköp för miljoner i en internationell miljö.

 “Ett tydligt mål under 2021 är att bidra i den intensiva inköpsprocessen och även vara delaktig i förbättringsarbetet kring lagerstandards och materialtillgänglighet. Utmaningarna just nu är att se till att få ett stabilt flöde i en volatil marknadssituation. Både priser på material och leveranstider lever sina egna liv just nu, väldigt spännande att komma in just nu”. Lisa tillträdde tjänsten som operativ inköpare på STAPPERT i april 2021.

 

Läs mer om STAPPERT Sverige: https://sverige.stappert.biz/

STAPPERT Sverige AB
Stålgatan 1
343 21 Älmhult
Älmhults kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564095841

Kontaktperson

FW
Fredrik Wallman
Försäljningschef
+46 0300 688860 f.wallman@stappert.biz

Sänd till en kollega

0.031