23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya styrelseledamöter för Axelent Group

| Medlemsnyhet | Företag Axelent AB

Axelent Group presenterar nya styrelser och ledamöter för sina bolag Axelent AB, Axelent Safe-X, Axelent Engineering samt Axelent Solutions.

Axelent Group består av de fyra företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Safe-X. Gemensamt för de fyra bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens. 

För att få rätt fokus och kompetens framåt har Axelent beslutat att bilda en styrelse för Axelent AB tillsammans med Axelent Safe-X, samt en styrelse för Axelent Engineering tillsammans med Axelent Solutions. 

Vid bolagsstämman den 14e juni valdes Hanna Hageberg Hammar in till Axelent ABs och Axelent Safe-Xs styrelse samt Oscar Johansson och Patrik Olausson till Axelent Engineerings och Axelent Solutions styrelse. 

Hans Björstrand (grundare av industrikoncernen Bufab) fortsätter som ledamot i ABs och Safe-X styrelse. 

 Nya ledamöter

Hanna Hageberg Hammar
VD, TePe Munhygienprodukter AB 

Hanna har en Magister i Företagsekonomi från Jönköpings Universitet och har arbetat inom ekonomi som CFO och Business Controller under större del av sin karriär.Tidigare erfarenhet från ABB, Schneider Electric och Carlsberg Breweries och Heatex och är idag VD för TePe Munhygienprodukter AB med huvudkontor i Malmö. 

- Det känns verkligen roligt och ärofyllt att få vara del av Axelents styrelse. Som tidigare Hillerstorpsbo är Axelent ett bolag jag har följt under alla år och det känns väldigt givande att få lära känna bolaget än mer och förhoppningsvis kunna bidra till fortsatt fin tillväxt. 

 Oscar Johansson
VD, Glory Days AB 

Oscar har en Civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi från Chalmers Tekniska Högskola.Startade profil- och tryckförmedlaren Printer.se år 2013som såldes till JustNu-koncernen 2019. Grundat kommunikationsbyrån Glory Days, 2010 där han idag är VD. Tidigare styrelseuppdrag för branschföreningen Swedish Content Agencies under åren 2014-2020, samt under studietiden för Chalmers Studentkårs bolagsgrupp. 

Patrik Olausson
Nuvarande: Operations Manager/vVD, CJ Automotive AB Från augusti 2021: Fabriksdirektör, Elitfönster 

Patrik har en lång erfarenhet från Produktion inom tillverkande industri, bl a från IAC som Produktionschef och Kvalitetschef. Husqvarna AS i Sarpsbor Norge som Inköps-/ Logistikchef samt Fabrikschef och befattningar inom Projektledning på Husqvarna AB i Huskvarna. Idag arbetar Patrik som Operations Manager/vVD på CJ Automotive i Dalstorp med bl a Produktion, Supply Chain och Underhåll. Från augusti börjar Patrik en ny roll som Fabriksdirektör på Elitfönster.

Läs mer på www.axelent.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Axelent AB

Kävsjövägen 17
335 04 Hillerstorp
Sverige
Axelent AB

Bilder och video

Oscar JohanssonPatrik Olausson

Sänd till en kollega

0.063