23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Produktivitet, lönsamhet och miljöfokus för Mazak på EMO

| Medlemsnyhet | Företag Ravema AB

Yamazaki Mazak kommer till årets EMO med 12 maskiner utrustade med en rad olika automatiserings- och tekniklösningar som alla levererar de tre viktigaste kundfördelarna; produktivitet, lönsamhet och miljömedveten tillverkning. 

Yamazaki Mazak ställer ut på EMO i Milano och Ravemas personal finns givetvis på plats för att guida er bland Mazaks spännande maskiner. 

EMO i Milano pågår 4–9 oktober 2021 och du hittar Mazak i hall 5, monter E01.

Fokus kommer ligga på att med hjälp av tekniken effektivisera maskinanvändandet samt miljömedveten tillverkning med hjälp av till exempel funktioner och displayer för mätning av energiåtgång och digitala tjänster för att enkelt kunna mäta sin energianvändning och CO2-påverkan.

Mazak visar även det senaste inom virtuell bearbetning med nästa generation MAZATROL SmoothAI och digital Twin-teknik för effektiv leverans av maskin- och konstruktionsdata.

Under temat ”upptäck mer” visas två världsnyheter och en maskin som för första gången ställs ut i Europa tillsammans med exempelvis;

 - Integrerade automationslösningar
 - Vertikala bearbetningscentra
 - PALLETECH-System
 - Senaste optionerna och funktionerna i INTEGREX i-H-serien


Vi ser fram emot årets mässa och hoppas att ni har möjlighet att besöka oss i Milano. Givetvis vidtar vi på Ravema, Mazak samt mässarrangören Fiera Milano alla nödvändiga åtgärder för att förhindra smittspridning av Covid-19.  För de som inte kan delta på EMO i år kommer det finnas möjlighet till ett digitalt event där våra kunder kan upptäcka den senaste tekniken.

För mer information om Yamazaki Mazaks EMO-monter eller om du vill registrera dig för det digitala evenemanget, besök https://emo.mazakeu.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ravema AB

Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Sverige
Ravema AB

Sänd till en kollega

0.078