23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ISCAR NEOFEED - dynamisk plan- och högmatningsfräsning

| Medlemsnyhet | Företag Iscar Sverige AB

Från ISCAR´s senaste kampanjlansering NEOLOGIQ återfinns den helt nya fräsfamiljen NEOFEED för grovfräsning.

NEOFEED består av planfräsar i två olika utföranden - FFQ8 FSZ-12 med 12° ställvinkel för fräsning med höga matningar i skärdjup upp till 1.5 mm samt MFQ8 FSZ-12 med 22.5° ställvinkel för moderata matningar (lägre än höga men mycket högre än medel) i skärdjup upp till 3 mm. Fräskropparna finns tillgängliga i diameterområde 50-100 mm och har invändiga kylkanaler som riktar kylmedlet till varje skäregg.

 Ett och samma frässkär FFQ8 SZMU 120520T passar i både FFQ8 FSZ-12 och MFQ8 FSZ-12. Det dubbelsidiga skäret har 8 skäreggar med en mycket positiv spånvinkel samt är tjockt och stabilt vilket gör att det klarar höga skärdata. Skäret har 2 mm´s hörnradie och förstärkta skäreggar och rekommenderas för P-, K- och H-material.   

FFQ8 SZMU 120520…-skäret sitter mycket stabilt i det laxstjärtformade skärläget och i kombination med skärets tjocka och stabila utförande försäkras en hög processäkerhet. NEOFEED-fräskropparna har dessutom en skyddande beläggning vilket ger ett obehindrat spånflöde och skydd mot korrosion och förslitning.

Läs mer>>>


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Iscar Sverige AB

Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Sverige
Iscar Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094