23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR SOLIDDRILL – nya lösningar för djupare och rakare hål

Iscar´s stora utbud av verktyg för håltagning blir nu större och bredare i och med ytterligare utvidgningar av produktfamiljen SOLIDDRILL.

En av nyheterna är extra långa solida hårdmetallborrar med dubbla styrlister för förbättrad stabilitet och ytfinhet, unik geometri för optimal och exakt borrning och polerade spånkanaler och invändig kylning för effektiv spånevakuering. De nya extra långa solida hårdmetallborrarna finns i följande längder och diametrar - 30xD (Ø3-10 mm), 40xD (Ø3-8 mm) och 50xD (Ø4-6 mm) och rekommenderas för ett brett område av material och industrier. Pilotborrning rekommenderas med ett kort borr före borrning med djuphålsborr. 

Läs mer>>>

En annan nyhet inom SOLIDDRILL är SCCD... ACP3N/ACP5Nsolida 3-skäriga hårdmetallborrar med invändiga kylkanaler. Borrarna kännetecknas av hög bearbetningsstabilitet tack vare unik skäreggsgeometri. De är lättskärande med en suverän självcentrering som ger en utmärkt hålprecision och hög produktivitet och finns i diametrar mellan 4-12 mm och för borrdjup 3xD och 5xD. Den 3-skäriga borren rekommenderas för användning i stål och gjutjärn för applikationer inom industrier som fordon, formverktyg och tung industri.

Läs mer>>>

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Sänd till en kollega

0.063