23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ett showroom för möten och kunskapsutbyte

| Medlemsnyhet | Företag Edströms Maskin AB

Varje år besöker flera hundra personer Edströms showroom för demonstrationer, utbildningar eller spontanbesök när de har vägarna förbi. För att kunna ge besökarna en mer fulländad upplevelse och visa det stora utbudet har nu hallen uppdaterats.

Maskinhallen hos Edströms har i över 20 års tid fungerat som en plats för demonstrationer och möten. Här har kunder och skolelever kunnat lära sig mer, titta på och testköra de olika industrimaskiner som Edströms erbjuder. Det är också här som de uppskattade Metal Inspiration Days (MID) äger rum varje höst.
 
För att öka kvaliteten och göra denna upplevelse ännu proffsigare har företaget under hösten rustat upp hallen. Lokalen har fräschats upp och förbättrats, och dessutom fått en ny uppdaterad design och utformning. Allt för att företagets stora sortiment ska komma till sin rätt.

Målet är att skapa en mötesplats en naturlig mötesplats där både kunder och medarbetare ska kunna ta del av nya intryck, skaffa sig nya lärdomar och utbyta kunskaper. En välkomnande plats där kunden kan ta del av Edströms utbud av maskiner och produkter eller konfigurera sin egen Haas-maskin eller robot. Här finns även möjlighet att lära sig mer och uppleva fördelarna med Edströms eget ToolBar-system, den smarta lösningen för lagerhållning av förbrukningsvaror och förnödenheter.
 
Edströms nya showroom slog upp portarna under årets välbesökta upplaga av MID-dagarna, som arrangerades den 24–25 november.   
 

Medlemsnyhet

Företag
Edströms Maskin AB

Solåsvägen 14
551 99 JÖNKÖPING
Sverige
Edströms Maskin AB

Sänd till en kollega

0.079