23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

God Jul & Gott Nytt År!

Efter ett tufft 2020 återhämtade sig många branscher och företag snabbare än någon vågat tro. För oss på AP&T blev 2021 ett riktigt rekordår, med många nya spännande kundsamarbeten och en stark efterfrågan på både produkter och tjänster globalt.

Inte minst är det glädjande att se att de satsningar vi gjort på teknikutveckling under senaste åren nu skapar nytta för våra kunder varje dag. Oftast genom produktionslösningar med högre prestanda, ökad tillgänglighet och lägre energiförbrukning. Men i många fall även genom processer som gör det möjligt att tillverka produkter med helt nya egenskaper i nya material. Som One Responsible Partner® utvecklar vi dessutom hela tiden vårt erbjudande med nya tjänster som skapar trygghet för våra kunder, och under 2021 är det allt fler som upptäckt fördelarna med våra tillgänglighetsavtal. 

Även om de två senaste åren visat att det går förvånansvärt bra att sköta de flesta kontakter på distans är det många som sett fram emot att träffas på riktigt. Blechexpo-mässan i Stuttgart i oktober blev därför en av årets höjdpunkter där vi fick tillfälle att möta både nya och välbekanta ansikten. Vi hoppas på fler fina återseenden även under 2022. 

Stort tack för i år!

God Jul & Gott Nytt År!

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Sänd till en kollega

0.079