23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ebm-papst innovativa lösningar förbättrar vardagen

Genom att skapa innovativa, effektiva och hållbara fläkt-, motor- och drivlösningar, förbättras vardagen för människor världen över.

ebm-papst brinner för att skapa innovativa, effektiva och hållbara fläkt-, motor- och drivlösningar, som förbättrar vardagen för människor världen över. Produkterna finns många gånger inbyggda i tekniska lösningar, som man ofta inte ens lägger märke till.

I en ständigt föränderlig värld, med trender som uppkoppling, globalisering och ökad medvetenhet om klimatet, förändras sättet att leva. Behovet av lösningar man inte ens kunde föreställa sig tidigare, ökar konstant. Ett faktum som förstås gäller en mängd områden, men inte minst är det tydligt inom branschen ventilation- motor- och drivteknik.
Som global teknikledare inom detta område ställs kraven på ebm-papst högre än någonsin!

Engineering a better life
ebm-papst välkomnar såväl utveckling som utmaningar och arbetar proaktivt för att både kunna förutse och möta framtidens behov. Tillsammans med kunder och leverantörer, kombinerat med expert- och forskningssamarbeten, utvecklar ebm-papst innovativa, effektiva och därmed hållbara lösningar, som förbättrar vardagen för människor över hela världen.

Exempel:
Samarbeten och utveckling.
ebm-papst strävar efter effektivitet och framsteg.
Inte ensamma, utan tillsammans med kunder och partners och i samarbete med experter och forskare. Genom att utbyta idéer och erfarenheter med alla inblandade tas den bästa tekniska och mest kostnadseffektiva lösningen fram till slutkunden.

Minskad energiförbrukning hemma.
Fläktar, motorer och pumpar från ebm-papst bidrar till en betydande minskning av energiförbrukningen i många hushållsapparater med den senaste tekniken. Produkterna har såväl hög prestanda, som små utrymmeskrav – oavsett om de används i tvättmaskiner, torktumlare, ugnar eller spisar, spiskåpor eller kylskåp.

Ett mer behagligt resande.
ebm-papst följer inte bara med dig på tåget. Ventilationssystemen levererade från företaget gör även ditt och många andras liv trevligare i bussar, husbilar och förarhytter i lastbilar och entreprenadmaskiner. Därtill öppnar och stänger ebm-papst drivlösningar dörrarna ljudlöst och säkert i olika transportmedel.

Energieffektiv kylning för industri och handel.
Inom industri och handel måste en mängd kylsystem fungera tillförlitligt och effektivt för att säkerställa en konstant kylkapacitet för livsmedel och andra varor. Med ebm-papst extremt effektiva fläktlösningar tillser man att detta sker både miljövänligt och ekonomiskt.

Bättre klimat för växter och djur.
Pandaparet Pyri och Lumi har det riktigt bra på Äthäri djurpark i Finland. Det beror till stor del på de innovativa värmeåtervinningsenheterna i Panda House, vilka drivs med ebm-papst EC-fläktar. Fläktarna skapar optimala klimatförhållanden för växter och djur vid en mängd andra djurparker, boskaps- och växthus.

Socialt engagemang och sponsring
Framgången för ebm-papst är alltid samtidigt framgången för människorna världen över. Med socialt ansvar på anläggningar världen över och stödjer ebm-papst många sport-, kultur- och sociala projekt. Man främjar sammanhållning och solidaritet. ebm-papst stödjer unga människor, vilket banar väg för utbildning, jämställdhet och förnuftig balans mellan arbete och privatliv.

Se mer på ebm-papst hemsida HÄR

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Sänd till en kollega

0.048