23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

STÖRRE, GRÖNARE, BÄTTRE: norelems katalog 2022

STÖRRE, GRÖNARE, BÄTTRE: norelems 2022 års upplaga av THE BIG GREEN BOOK är tillbaka med över 70 000 komponenter

Ingenjörer kan nu dra fördel av den senaste upplagan utav norelems referens och produktkatalog, THE BIG GREEN BOOK. 2022-utgåvan innehåller över 10 000 nya komponenter jämfört med den tidigare utgåvan - nu totalt över 70 000 standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK är designad för att hjälpa konstruktörer och ingenjörer hitta de komponenter de behöver snabbt och enkelt. Detta är den andra upplagan av THE BIG GREEN BOOK som delas upp i två volymer. norelem har sett till att tryckprocessen för 2022 års upplaga är mer hållbar genom att använda en innovativ metod som kombinerar värme- och kraftteknik under tryckning för att minska CO2-utsläppen med upp till 52 %. Som ett resultat är 2022 års upplaga den grönaste hittills. De två volymerna innehåller över 2700 sidor och listar data, komponenter och referensguider.

Marcus Schneck, VD för norelem, säger: ”Ingenjörer över hela världen ser THE BIG GREEN BOOK som en ovärderlig referensguide. Hos norelem är vår devis Find it. Get it. Go. och en viktig del av detta är vår produktkatalog, som gör det lättare för ingenjörer att snabbt identifiera de produkter de behöver.”

”2020-utgåvan var första gången vi delade upp katalogen i två delar. Med den här uppdaterade versionen med över 10 000 fler unika komponenter var det bara naturligt för oss att upprepa det steget. Vi vet att årets upplaga av THE BIG GREEN BOOK är vår mest detaljerade version hittills och vi är övertygade om att den kommer att hjälpa våra kunder med deras utmaningar.”

Bland de 10 000 nya produkterna som lagts till i 2022-utgåvan finns nya positionskoner av stål och positioneringsbussningar för centreringsenheter, som riktar in och säkrar arbetsstycken på ett innovativt sätt och möjliggör en repeteringsnoggrannhet på <0,003 mm.

Boken introducerar också norelems utbud av pneumatiska cylindrar, som är lämpliga för många tillämpningar, samt nyutvecklade vagnstyrningar, som möjliggör positionering och rörelse horisontellt och vertikalt.

Dessutom innehåller 2022-utgåvan en helt ny produktkategori med titeln ”norelem styr”, som listar elektromekaniska standardkomponenter för styrning och reglering.

2022 års upplaga av THE BIG GREEN BOOK kan läsas som tryckt version eller laddas ner som PDF.

För mer om norelem och för att beställa ett gratis exemplar av THE BIG GREEN BOOK, besök https://norelem.se/sv/chooseBookPage

 

Om norelem

norelem är världsledande tillverkare och leverantör av flexibla standarddelar och komponenter för maskinteknik. Företaget levererar mer än 70,000 standardprodukter avsedda för standardmaskiner och driftselement samt automationskomponenter.

98 procent av norelems komponenter finns tillgängliga från lager, med teknisk support för alla våra produkter. Denna omfattande lagerhållning gör det möjligt för norelem att tillhandahålla snabba och pålitliga leveranstider.

 

Om THE BIG GREEN BOOK

THE BIG GREEN BOOK är både norelems idékatalog och referensbok. Det är den gällande guiden till standardkomponenter.

THE BIG GREEN BOOK kombinerar produktinformation, specifikationer och teknisk information i en enda källa. Den är uppbyggd med hjälp av en logisk sekvens av artikelnummer baserat på produktionsstadier och innehåller referenser för bästa praxis, råd och vägledning.

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Sänd till en kollega

0.047