23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Koenigsegg till Stora Leverantörsdagen den 20 oktober

4 OEMer kommer till SLD i Göteborg! Och två av dem kommer i syfte att hitta nya leverantörer... För att träffas och prata om möjligheter för framtiden.

Det är nu klart att Halldora von Koenigsegg tillsammans med Mikael Rönnholm (VP Technology Business Development) kommer till Stora Leverantörsdagen på Lindholmen, för att träffa oss leverantörer, berätta om hur de jobbar och hur de tänker framåt. Minst sagt SPÄNNANDE! Vi alla har väl hört rykten om att de funderar på att skala upp… Kanske kan vi få mer klarhet i detta den 20 oktober, de har nämligen sat att de kommer till SLD för att hitta nya leverantörer.

En annan ny OEM som kommer är Volta Trucks i form av Kjell Walöen (Co-founder & Chief Manufacturing and Logistics Officer). Ett minst sagt intressant företag som just nu är inne i en resa som heter duga med en kommande produktionsstart nere i Österrike. Kjell kommer dels prata om detta men också om vilka artiklar som Volta trucks kommer behöva köpa in framåt.

Från Scania kommer nu istället Gabrielle Schröder, Head of purchasing och Lars Gustafsson, Senior Vice President Head of Service Portfolio & Delivery för att träffas och ge er deras nulägesblick! Sen kommer Stefan Tilk från NEVS för att berätta om vad som faktiskt händer i Trollhättan.

Ni hör ju, det här får ma inte missa. På tal om att äntligen få träffas igen, det är så galet viktigt! Och med detta i åtanke så har vi planerat långa pauser på SLD2022, bara lunchen är 1,5 timmar, för att vi alla verkligen ska hinna prata med varandra.

Utöver detta kommer ni även få lyssna till Cosimo de Carlo på EDAG, Tom de Vleesschauwer på S&P Global Mobility, Bengt Lindqvist på Teknikföretagen, IGNITE och Göteborg Green City Zone. 

Så in och anmäl er nu -> https://fkg.se/aktiviteter/sld2022/ så ses vi den 20 oktober!

FKG
Lindholmspiren 3
417 56 GÖTEBORG
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5563325181

Kontaktperson

GV
Gabriella Virdarson
gabriella.virdarson@fkg.se

Sänd till en kollega

0.032