23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Den största fienden inom intralogistik är driftstopp

Högpresterande oljor och fetter från Klüber Lubrication ger effektivt skydd av alla sorters komponenter, maskiner och system som används i lagerlokaler och produktionsanläggningar och förhindrar fel under långa perioder.

Om du beställer något idag vill du få varorna levererade till imorgon. Företag inom alla industrier sätts under enormt tryck av dessa förväntningar. Automatisering och smarta lagerlokaler och produktionsteknologi (IoT) är avsedda att göra processer snabbare, mer tillförlitliga och mer effektiva och avser att spara kostnader. Men detta fungerar endast så länge maskinerna körs. Tyvärr gör oförutsedda fel inte den dagliga produktionen enklare.

Låter detta bekant? Vet du i så fall att du kan bekämpa driftstopp med hjälp av exakt anpassade specialsmörjmedel? Michael Marr, Chef för Global General Machinery, ger en insikt i hur oljor och fetter från Klüber Lubrication bidrar till att göra din intralogistik konkurrenskraftig och hållbar. Tillsammans med sitt internationella team är han fokuserad på att möta varje utmaning med en passande lösning och bekämpa driftstopp, öka effektivitet och reducera kostnader. Med individuella lösningar för varje bransch. Läs hela intervjun med Michael här

Klüber Lubrication Nordic
Vasagatan 36 2Tr
111 20 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5164024282

Sänd till en kollega

0.094