23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Han-Modular®- för framtida utmaningar!

Den modulära kontaktdonserien sammankopplar kraft, signal, data och tryckluft i en och samma kraftfull kontakt. Upptäck miljontals olika matningsgränsnitt tillsammans med HARTING Han-Modular® serien!

 HARTING har underlättat och förbättrat den industriella förbindningstekniken i över 70 år. De första framgångsrika produkterna lanserades redan under 1940- och 1950-talet. Grunden för dagens industriella omvandling har formats utav bastekniker som använts för överföring av kraft, data och signaler.

Under 2022 lanserade HARTING en ny revolutionerande produktserie som har tagit Han-Modular® kontaktdon till nya höjder, redo att möta framtida utmaningar. Första artikeln om HARTING Han-Modular® kontakdon fokuserar på de första produktlanseringar inom Han-Modular®.  Produktserien har utvecklats och förbättrats över tid. I nästa artikel ser vi närmare på de senaste innovationer och går igenom hur HARTING Han-Modular® Domino serien skiljer sig från den klassiska HARTING Han-Modular® kontaktdon.

Han-Modular®-serien är designad för att kombinera olika överföringsmedia till en och samma kontakt. Det mångfacetterade systemet med olika insatser, kontakter, ramar, kåpor och chassihus med olika tillbehör kan uppfylla många kunders individuella produktkrav. HARTING Han-Modular®-serien erbjuder kunder fler än 1000 olika moduler och lösningar. Dessa förenklar överföringen av olika typer av media till ett och samma kontaktdon. Han-Modular® gör det möjligt för kunden att kombinera kraft, data (fiber och koppar), signaler, ström och lufttryck till ett och samma kompakt kontaktdon. Den patenterade Han-Modular® modulramen möjliggör konfigurering och passar alla Han® B kåpor och hus.

Enskilda kundernas krav kan realiseras med hjälp av Han-Modular®-serien. Att kombinera olika modulinsatser till ett enda kontaktdon ger företaget fördelar i form av lägre kostnader, kortare installationstid och smidigare reparationen vilket kan rädda företaget från produktionsstopp. Platsbesparingar och kostnadsbesparingar är ytterligare viktiga förmåner.

Han-Modular® Pneumatic Module möjliggör att lufttryck kan överföras via kontakter, vilket krävs vid t.ex. drivlinor. Den blå färgen på den pneumatiska modulen gör att den sticker ut från andra elektriska moduler. Beroende på kraven kan han- och honkontakterna användas för olika pneumatiska slangdiametrar (∅ = 1,6 till 10 mm). Modulen kan även kombineras med alla andra moduler i Han-Modular®-serien. Detta innebär att förutom elkraft och elektriska signaler kan fiberoptiska signaler och gasformiga medier överföras i pluggbart läge. Modulen finns i varianter med två (för slang ∅ = 6 mm) eller tre pluggplatser (för slangar med ∅ = 1,6 till 4 mm). Honkontakterna finns med eller utan backventil. Detta förhindrar lufttrycket att strömmas ut. När kabeln är inkopplad trycker hankontakten sig mot ventilen och håller därmed kontakten och kanalerna öppna.

Med Han-Modular®-serien kan du optimalt designa kontakter för att försörja maskiner och utrustning. Detta möjliggörs genom att kombinera individuella moduler för olika överföringsmedia. Signaler, data, kraft och tryckluft i industriella kontakthus i standardstorlek. Han-Modular® erbjuder lätthanterliga, mycket flexibla lösningar med ett litet utrymme och med mångsidig funktionalitet. Läs mer här!

HARTING AB
Gustavslundsvägen 141 B
167 51 Bromma
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562074376

Kontaktperson

Ms

Sänd till en kollega

0.062