23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Många anledningar att välja ISCAR MULTI-MASTER

| Medlemsnyhet | Företag Iscar Sverige AB

Sedan MULTI-MASTER introducerades har sortimentet vuxit rejält till att nu omfatta skärhuvuden för såväl fräsning och spårfräsning som hålbearbetning och gängning. Totalt finns idag över 40 000 kombinationer för en mängd varierande applikationer.

Det finns minst 5 goda skäl att välja MULTI-MASTER. Ställtiden minimeras genom det snabba bytet av skärhuvud vilket ger mycket god EKONOMI och enkelhet i INDEXERINGEN, många av verktygen är korta och har en kort spårlängd vilket ger utmärkt STABILITET och i kombination med rätt skaft gör ÅTKOMLIGHETEN bra där det är trångt om utrymme. Totalt sett ger MULTI-MASTER en MÅNGSIDIGHET och FLEXIBILITET med skärhuvuden för flera olika applikationer.

Unika långa MULTI-MASTER skärhuvuden
Iscar MULTI-MASTER utökas nu med fler varianter av skärhuvuden med en skärkantslängd på 1,5xD. Dessa långa skärhuvuden i solid hårdmetall är en kostnadseffektiv lösning som kombinerar hög prestanda och hög slitstyrka.  Skärhuvudena har 4 skäreggar och 45 graders spiralvinkel och finns i dimensioner mellan 8 mm och 25 mm.   

Centrerborrar som skapar mer möjligheter för MULTI-MASTER familjen
Iscar MULTI-MASTER utökas med centrerborrhuvuden med 145° spetsvinkel för förborrningsapplikationer i stål, rostfritt stål och gjutjärn. Sedan tidigare finns 90°-huvuden i sortimentet. Dessa skärhuvuden kan kombineras med ett stort antal skaft eller hållare som ger en flexibel och kostnadseffektiv lösning.

Ökade möjligheter med Iscar MULTI-MASTER reduceringsadaptrar
Iscar utökar MULTI-MASTER sortimentet med reduceringsadaptrar. Dessa gör det möjligt att montera MULTI-MASTER skärhuvuden med en mindre T-gänga i skaft med större gänga.  Reduceringsadaptrarna är tillverkade i en stållegering med högre densitet och har därför en vibrationsdämpande effekt. Att montera en reduceringsadapter på ett skaft har en positiv effekt på de dynamiska egenskaperna. Dessutom gör adaptrarna att ett skaft kan utnyttjas till fler skärhuvuden i olika dimensioner eller för olika applikationer. Reduceringsadaptrarna ger ännu fler kombinationsmöjligheter med MULTI-MASTER.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Iscar Sverige AB

Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Sverige
Iscar Sverige AB

Bilder och video

Iscar MultiMaster MM ECD 145°Iscar MultiMaster MM CAB-T-T-W_reduceringsadapter

Sänd till en kollega

0.094