23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Konstant goda tvättresultat utan risk för utsläpp!

Lösningsmedlestvättar från KMC passar utmärkt oavsett om det gäller bil-, flyg-, smyckestillverkning, belysning, elektrisk eller optisk industri, maskinbearbetning eller icke-bearbetande produktion.

Pero utvecklar och producerar innovativa system för rengöring av arbetsstycken av metall, plast, glas, keramik och kombinerade material.

Att tvätta i lösningsmedel innebär att tvätta med väsentligt lägre ytspänning vilket gör det lättare för tvättvätskan att komma åt och tvätta även i komplexa geometrier som till exempel kanaler, gängor och bottenhål.

Den separata destilleringen inuti ett hermetiskt tillslutet lösningsmedelssystem garanterar att såväl vätska för tvättning, som ånga för sköljning, finns i tillräcklig omfattning i varje cykel under processen och är det som ger det goda tvättresultatet varje gång!

Den lufttäta tvättekniken garanterar att alla föroreningar som tvättats bort från godset stannar i destillationsenheten och bidrar till att problemet med ständigt försämrad tvättvätska är ett minne blott. Utöver detta så tillhandahåller också de flesta lösningsmedelstillverkarna idag system för både tömning och påfyllning som sker under säkra former utan risk för utsläpp.

Läs mer eller kontakta oss så berättar vi mer! 

KMC Ytbehandling AB
Bruttovägen 9
175 43 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564083334

Kontaktperson

MG

Sänd till en kollega

0.125