23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AMADA säger tack!

Ett stort tack till alla besökare under vårt öppna hus i Alingsås!

Mellan den 3-4 och 11-12 juni så hade vi ett öppet hus i Alingsås. Huvudattraktionerna var vår nya Amada fiberlasern som heter LCG-AJ samt kantpressarna HG, HD, HD-ATC och olika verktygslösningar.

Vi hade periodvis väldigt många besökare vilket var fantastiskt trevligt och kul. Vi hoppas att ni alla känner er väl mottagna och vi ser fram mot vidare resonemang med er. Vi kan se att det finns en stor optimism bland besökarna med en god framtids tro.

Vi ser att det finns ett stort intresse av vår lösning HD-ATC. Detta ligger i linje med det man ser som en trend i världen med att man försöker minimera ställtider i maskinerna. Vår nya fiberlaser LCG-AJ har mottagits mycket positivt. Den är mycket intressant i avseende pris och prestanda.

Summerat så är vi från Amada mycket nöjda med vårt öppna hus och man kan i efterhand se att det var tur att vi delade öppna huset under två veckor och sammanlagt 4 dagar. En del av säljarna tyckte det skulle kunna varit under fler dagar med tanke på det stora antalet besökare som kom. Vi vill ta hand om varje person på ett personligt vis för demonstration och presentation av våra lösningar.

Amada Scandinavia AB
Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Alingsås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564025814

Sänd till en kollega

0.063