23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Entresolplan med CE-MÄRKNING DS/EN 1090

| Medlemsnyhet | Företag Hans Schourup A/S

Nya regler för entresolplan, plattformar och inskjutna mellanvåningar byggda i stål, gäller från den 1 juli 2014.

De nya reglerna som gäller för stålkonstruktioner – dessa regler omfattar även entresolplan i stål byggda enligt EUROCODES. Eurocodes är europeiska standarder för utformning och konstruktion av byggnader som inkluderar alla vanliga material och strukturer, inklusive broar och är byggherrens / konstruktörens / ingenjörens beräkningsunderlag.

Stålkonstruktioner skall vara godkända enligt CE-systemet när de levereras av producenter och leverantörer till bygg- och anläggningssektorn. Detta gäller även konstruktioner som är tillverkade av prefabricerade element. Reglerna gäller därför för alla faser av konstruktionen.

De nya reglerna för CE-märkning och certificering när det handlar om entresolplan, EN 1090-1 och EN 1090 från den 1 juli 2014, är således redan är i kraft.

Det var vi naturligtvis förberedda på hos Hans Schourup A/S och alla entresolplan och plattformar som levererats från oss är i överensstämmelse med EU:s förordning N 305/2011 och följer därmed standardnormen. EN 1090-1 och 1090-2, EXC 2.

Som en ledande leverantör rekommenderar vi att du ser till att den lösning som valts är CE-märkt enligt det nya regelverket. CE-märkningen är din säkerhet mot efterkommande problem och onödiga extra omkostnader.

https://entresolplan.com/

hans-schourup.dk


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Sänd till en kollega

0.078