23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu öppnar Damstahl Norrlandsfönstret!

Damstahl satsar nu på norra Sverige och öppnar säljkontor i Sundsvall. Filialen som bemannas med två säljare är den första företaget etablerar i Sverige på 25 år.

Sundsvallskontoret bemannas av account manager Anna-Karin Näslund, som kommer resa och besöka kunder i hela Norrland, samt innesäljare Astrid Falk som är spindeln i nätet på plats i Sundsvall.
– Vi har sedan många år haft en säljare baserad i Sundsvall, Lars Lemon. Han har förtjänstfullt bearbetat den norrländska marknaden och går nu i pension. Utifrån den plattform han byggt upp satsar vi nu på den högintressanta marknaden för rostfritt i norra Sverige, säger Damstahls marknads- och försäljningsdirektör Peter Sjödahl.
– Cellulosaindustrin och dess underleverantörer, gruvindustrin och ett antal andra kundsegment är stora förbrukare av rostfritt stål och det är vår avsikt att ta en rejäl bit av dessa marknader.

Med logistikupplägget ”Le Mans”, där leveranser rullar dygnet runt, gör Damstahl hela sitt lagererbjudande i Malmö och danska Skanderborg tillgängligt för kunderna i Norrland, ett lager som omfattar 6 000 ton rostfria stålprodukter.
– Vi kan leverera från ett bredare och djupare lager än vad våra konkurrenter kan inom samma tidsintervall, säger Anna-Karin Näslund, account manager på Sundsvallskontoret. Det är ett starkt erbjudande vi kan ge till våra kunder.

Med ett Damstahl-kontor på plats i norra Sverige ökar tillgängligheten, tryggheten och expertisen för kunder som arbetar med rostfritt stål.

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Sänd till en kollega

0.484