23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Henjo investerar i en Fladder avgradningsmaskin från Din Maskin!

Henjo erbjuder nuvarande och framtida kunder kompletta, ytbehandlade och slutmonterade plåtkonstruktioner.

Nu investerar Henjo i en FLADDER® avgradningsmaskin! Ivica Pranjic, produktionschef på företaget, berättar varför valet föll på en Fladder.
- När vi hade bestämt oss för att investera i en avgradningsmaskin scannade jag marknaden efter potentiella leverantörer och kom fram till att det fanns fem stycken som kunde vara aktuella. Vi träffade samtliga och de fick med sig detaljer från vår produktion för att testköra i sina maskiner. Efter att ha konsulterat vår lackeringsavdelning och diskuterat med våra kunder kom vi fram till att resultatet från Fladder var utan konkurrens. Det visade sig dessutom att Fladder var den enda maskinen på marknaden som klarar av att grada inuti små hål, avslutar Ivica!

Fladder avgradningssystem är en helt ny metod, som bygger på fundamentalt annorlunda begrepp kring avgradning och slipning! Det är bekant att det uppstår skarpa kanter och grader vid bearbetning av metall i samband med exempelvis stansning, laserskärning och fräsning.

Slipverktyget i Fladder slipsystem är ett flexibelt verktyg med ett antal lameller eller blad, vilka under slipprocessen smyger sig runt om ämnet och dess konturer. En finishslipning är en icke-aggressiv slipning, där ämnets kanter avgradas utan att ändra materialets yta. Med Fladder avgradningssystem är det nu även möjligt att automatisera avgradningen av tredimensionella ämnen, eftersom det är möjligt att slipa på olika höjder samtidigt.

För att få mer information om Fladder avgradningssystem, kontakta en säljare på Din Maskin, 0370-693400. Du kan också gå in på vår hemsida, din maskin.se

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.031