23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz stärker organisationen i Skandinavien

För att stärka sin position på det skandinaviska marknaden, har Pilz Skandinavien K/S fr.o.m. den 1 oktober anställt Jimmy Engström och Tom Lorentzen.

För att stärka sin position på det skandinaviska marknaden, har Pilz Skandinavien K/S fr.o.m. den 1 oktober anställt Jimmy Engström och Tom Lorentzen.

Jimmy Engström är anställd som försäljningsingenjör och ska med bas i Kungsbacka vara med till att stärka Pilz’ position på det svenska marknaden. Jimmy har en bakgrund från teknisk försäljning.

Tom Lorentzen är anställd i Pilz’ tekniska avdelning och ska med bas i Sönderborg fungera som konsult och rådgivare för kunder i Danmark. Tom har en bakgrund som elinstallatör.


Pilz Skandinavien är ett dotterbolag till Pilz GmbH & Co., som med mer än 1 400 medarbetare över hela världen är ledande inom säker automationsteknologi. Huvudkontoret i Tyskland och de 24 dotterbolagen som finns på alla kontinenter har försäljning och ger applikationslösningar på plats. Produkterna omfattar kontroll- och övervakningsreläer, säkerhetsreläer, programmerbara styrsystem, säkra BUS-system, sensorer, ljusridåer/ljusbommar, mekaniska säkerhetsbrytare, operatörspaneler, textdisplayer och servolösningar.

Utöver komponenter erbjuder Pilz också ett brett urval av servicetjänster. Dessa omfattar bl.a. rådgivning, utveckling och utbildning. Pilz kan bl.a. hjälpa till med att utforma kursprogram för ett företags medarbetare eller utföra maskinsäkerhets-/riskbedömningar, säkerhetskoncept/-design och CE-märkningar.


Pilz på Facebook !: http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372
Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Sänd till en kollega

0.065