23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damstahl satsar vidare på produktkunskap och tillsätter tre produktspecialister

Damstahl, Sveriges enda betydande grossist som enbart levererar rostfritt stål, tar nu ytterliggare ett steg i sin satsning på att bli kunskapsföretaget när det gäller rostfritt stål och tillsätter tre produktspecialister.

– Vi vet att våra kunder uppskattar att prata med specialister istället för generalister, och att kunna få vägledande råd när det gäller materialval, korrosion, svetsning, ytbehandling och bearbetning, säger Peter Sjödahl, Damstahl Sveriges marknads- och försäljningsdirektör.
– Nu tillsätter vi tre produktspecialister, med uppdrag att dels utveckla vår redan höga interna kunskapsnivå och dels finnas som en resurs för våra kunder i Sverige.

Damstahl arbetar redan mycket på att hitta lösningar och material för att kunderna ska få den mest kostnadseffektiva produktionen. I och med tillsättandet av produktspecialister kommer detta arbete att intensifieras.

Produktspecialisterna, som alla tre har en gedigen erfarenhet av rostfritt stål är:

Rör och rördelar – Jan Laurin, Account Manager Malmö
Jan har arbetat i 20 år på Damstahl och har över 30 års erfarenhet från den rostfria branschen. Hans kunskaper inom hela det rostfria produktprogrammet ligger på en mycket hög nivå. Bredden och djupet i Damstahls fittingssortiment gör att komplexiteten ökar. Jan kommer att se till att Damstahl lyfter kunskapsnivån i hela säljkåren.

Stång – Tord Nilsson, Product Manager/Innesäljare Malmö
Tord har arbetat i fem år på Damstahl och kommer närmast från ett jobb som säljare av skärande verktyg för bearbetning. Det gör honom synnerligen lämplig för uppdraget att hjälpa
Damstahls kunder att utveckla sin produktion inom stång på bästa sätt. Tords första utmaning blir att delta i den satsning på ökad stångförsäljning som Damstahl startar i början av 2011.

Platta produkter – Patrik Leijon, Sales Manager Malmö
Patrik har arbetat i två år på Damstahl och har sin bakgrund som säljare hos en av de stora europeiska plåtproducenterna. Patrik stödjer redan säljorganisationen på Damstahl inom detta område, men kommer att göra det mer kontinuerligt i framtiden.

Samtliga arbetar på försäljningsavdelningen på Damstahls huvudkontor i Malmö men kommer att verka i hela landet och vara en resurs för Damstahls samtliga fyra kontor och 27 säljare i Sverige

– Vi frågar oss ständigt hur vi kan öka våra kunders konkurrenskraft. Det här kommer att stärka vårt kunderbjudande och skapa mervärde för de som handlar av Damstahl säger Peter Sjödahl.

Sedan tidigare finns också Damstahls egen kemiingenjör Claus Qvist Jessen, placerad på koncernens huvudkontor i Danmark. Han används regelbundet i Sverige för både interna och externa utbildningar, framförallt när det gäller korrosionslära.

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Sänd till en kollega

0.031