23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny isoleringsvakt PMD s20 med enklare hantering – praktisk vridknapp

PMD s20 övervakar den elektriska säkerheten i isolerade nät – exempelvis i operationssalar, på anläggningar ute till havs eller inom galvaniseringsindustrin – och förhindrar strömavbrott på grund av kortslutning.

Nu utökas sortimentet med elektroniska övervakningsreläer i serien PMDsigma från Pilz med PMD s20. Där kan samtliga värden enkelt ställas in och sparas på ett chipkort genom att bara vrida och klicka. Användarna kan därmed överföra data till andra enheter på ett flexibelt sätt. PMD s20 övervakar den elektriska säkerheten i isolerade nät – exempelvis i operationssalar, på anläggningar ute till havs eller inom galvaniseringsindustrin – och förhindrar strömavbrott på grund av kortslutning.

Isoleringsvakterna PMD s20 övervakar isoleringsmotståndet hos ojordade AC/DC-system på ett enkelt och tillförlitligt sätt. Tack vare en separat försörjningsspänning kan även spänningslösa system övervakas.

Vilo- och arbetsström kan ställas in fritt via två relä- och analogingångar.

Den snabba monteringen med spärrfjädrar gör att alla verktyg blir överflödiga. Samtliga värden kan enkelt och säkert ställas in med hjälp av en vridknapp med tryckfunktion. Det minskar monterings- och idrifttagningstiderna.

En textdisplay underlättar den menystyrda parametreringen och erbjuder samtidigt bekväm diagnostik. Där kan alla värden ställas in, visas och hämtas. Även det aktuella uppmätta isoleringsmotståndet kan visas permanent på displayen. De värden som har matats in kan sparas på ett chipkort. Så sparar du både tid och pengar vid idrifttagning och modulbyten.

Alla inställningselement är övertäckta för att vara säkrade mot obehörig åtkomst och erbjuder därmed ett ökat skydd mot manipulation.

Isoleringsvakterna PMD s20 har en multispänningsnätdel och kan därmed användas universellt.

Läs mer »


Pilz på Facebook !: http://www.facebook.com/pages/Pilz-SE/125031174182372
Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Sänd till en kollega

0.031