23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimistiska tongångar för Proton Finishing i Grönt Krom linen.

Tongångarna är optimistiska för Proton Finishing som har märkt en ökad efterfrågan efter ytbehandlingen Grönt Krom, framförallt på möbelsidan.

Ökning i Grönt Krom linen.
Proton Finishing har märkt en ökad efterfrågan efter ytbehandlingen Grönt Krom, framförallt på möbelsidan. Många möbel kunder går över från att ytbehandla med sex värt krom till tre värt krom.
-Det är positivt ur miljösynpunkt, tre värt krom är mycket mer sparsamt mot miljön jämfört med sex värt krom. Även arbetsmiljön förbättras kraftigt för de anställda som arbetar vid linen i Hillerstorpsfabriken, berättar enhetschef Henrik Dyberg.

Lyckad flytt
När Proton Finishing i Huskvarna beslutade att stänga sin enhet flyttades Grönt Krom linen till Hillerstorp. Samtidigt gjorde man på enheten i Hillerstorp ett strategiskt val att endast arbeta med tre värt krom.
-Med facit i hand kan vi se att flytten av vår krom line från Huskvarna till Hillerstorp är riktigt lyckad, säger Henrik Dyberg.
-Vi stötte på en del problem längs vägen som vi inte hade med i beräkningen. Projektet visade sig, som ofta vid ombyggnader, vara mer komplext än man kunde förutspå. Men nu har det blivit jätte bra.

Flera nya affärer
Nu har Proton Finishing i Hillerstorp redan tecknat ett par nya affärer av betydande storlek. Den positiva utvecklingen för företaget är delvis en frukt av det fina arbete som de anställda står för. Kvaliteten på ytbehandlingen har höjts märkbart och det har gett fler ordrar. Ytterligare bidragande orsak till att orderingången har ökat är också konjunkturuppgången överlag.

-Nyckeln till framgången med Grönt Krom är att vi har kompetenta medarbetare som har rätt engagemang. Personalens hårda arbete med kvalitetssäkring har varit värdefull och bidragit till den idag stabila tre värda kromprocessen. De jobbar tills det blir bra, avslutar Henrik Dyberg.

Vi ser framtiden an med tillförsikt gällande förkromning.

Proton Finishing AB
Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564174539

Sänd till en kollega

0.046