23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt skärverktyg för profilfräsning av små ståldetaljer

Fullradiepinnfräsar lanseras av Sandvik Coromant.

Sandvik Coromant, specialister på skärverktyg och verktygssystem, lanserar nu en ny serie små CoroMill Plura-fullradiepinnfräsar för profilfräsning av komponenter av medelhårt till hårt stål.

Pinnfräsarna levereras i diametrar från 0,1 till 12 mm och är idealiska för alla små formverktyg, komponenter, elektroniska fiberoptiska kontakter och tillverkning av tandimplantat, där precision är viktigt.

Verktygen är tillverkade av en finkornig solid hårdmetallsort med PVD-beläggning i flera skikt och har en särskild geometri som förhindrar att radien förstörs på grund av ojämn förslitning. Dessutom ger verktygets långa släppning god åtkomlighet, särskilt vid fräsning av fickor.

Sandvik Coromant
Sandvik Coromant är en världsledande leverantör av skärverktyg och verktygssystem för metallbearbetningsindustrin och finns i 130 länder. I våra 25 produktivitetscentra över hela världen utbildar vi våra kunder och vår personal inom verktygslösningar och metoder för att öka produktiviteten. Sandvik Coromant är en del av verksamhetsområdet Tooling inom Sandvikgruppen.

Mer information finns på webbplatsen www.sandvik.coromant.com

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Sänd till en kollega

0.047