23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Damstahls etablering i Norrland gav försäljningsframgång

I april 2010 öppnade Damstahl ett nytt kontor i Sundsvall. Syftet med etableringen var att fördubbla volymerna i Norrland och man har kommit en bra bit på väg mot försäljningsmålet.

Damstahl är ledande grossist i rostfritt stål och det är två kvinnor med lång erfarenhet i stålbranschen som representerar företaget i norra Sverige

– Våra kunder uppskattar vårt breda sortiment inom rostfritt stål. Vi kan Norrland och vet vad företagen här kräver. Att vi levererar snabbt och komplett har visat sig vara en framgångsfaktor, säger Anna-Karin Näslund, account manager.

Hennes kollega Astrid Falk, innesäljare, märker det ständigt ökade intresset för rostfritt stål. Att Damstahl valt att fokusera på detta material upplevs som positivt.

– Rostfritt stål är ett unikt material och därför har vi specialiserat oss för att kunna ge våra kunder expertråd, bästa möjliga service och villkor. Ett exempel är Damstahls enhetsfrakt som gör det lätt att hålla koll på kostnaderna.

– Damstahl är i Norrland för att stanna. Just nu genomför vi en kampanj för rör och rördelar. Vår styrka är bredden i vårt sortiment som uppfyller högt ställda krav från så vitt skilda branscher som vattenrening, livsmedel och gruvindustri, säger Peter Sjödahl, försäljnings- och marknadsdirektör i Damstahl.
Läs mer i den bifogade pdf-filen.
"Vi är i Norrland för att stanna!"

Damstahl ab
Cylindergatan 2
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5562078534

Sänd till en kollega

0.047