23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ruukki lanserar en helt ny webbplats

Webbplatsen Ruukkihome lanseras i Sverige och erbjuder online-service till privatkunder

Ruukki lanserar en helt ny webbplats som riktar sig till privatkunder på den svenska marknaden för takprodukter. Med online-service blir det enklare för kunden att ta en mer aktiv roll i att välja tak, takavvattningssystem och taksäkerhetsprodukter.

På Ruukki Sverige är man medveten om att dagens privatkunder, i framför allt Norge och Sverige, efterfrågar att själv aktivt söka information och själv planera sitt köp av takprodukter via Internet.

- Vi vet att för många privatkunder är det ett stort beslut att investera i den här typen av kapitalprodukter. Därför är vi mycket nöjda med att nu lansera en webbplats som gör det enklare för kunden att förbereda sitt köp, säger Maria Hoffstein, Scandinavian Area Marketing Manager.

Med online-service kan Ruukki erbjuda direktkontakt dygnet runt sju dagar i veckan. På webbplatsen kan kunden själv testa sina idéer genom att ta fram illustrationer som visar slutresultatet av kundens produktval.
- Den nya webbtjänsten gör att kunden kan planera design och praktiska detaljer kring sitt produktval, vilket gör köpet tryggare och inte minst enklare när kunden kommer till butik, säger Maria Hoffstein.

Ruukkis online-service finns redan i flera länder och har mött stor besöksfrekvens på konsumentmarknaden. Ambitionen hos Ruukki är att även fortsättningsvis ligga i framkant när det gäller att förenkla köpprocessen för privatkunder.

Webbadress: www.ruukkihome.se

För mer information kontakta:

Ruukki Sverige AB
Maria Hoffstein
Tel +4610 78 78 507
Mob +46709 833507
maria.hoffstein@ruukki.com
www.ruukki.com

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Sänd till en kollega

0.031