23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ruukki visar upp det höghållfasta stålets potential på MaskinExpo 2011

Stålkoncernen Ruukki kommer för första gången att finnas på plats vid branschmässan MaskinExpo i Stockholm. Ruukki vill visa mässans besökare mervärdet av att samarbeta med sina kunder för att uppnå innovativ produktutveckling.

I år kommer Ruukki att ha en monter på plats vid den välkända branschmässan MaskinExpo. Ruukki ser ett stort värde att vara på plats och visa upp det höghållfasta stålets potential i samband med tillverkning av entreprenadmaskiner.

- Eftersom flera av våra kunder medverkar på MaskinExpo kan de hänvisa intresserade besökare till Ruukkis monter för att få mer kunskap om plåten och processen kring innovativ produktutveckling när det gäller höghållfast stål, berättar Bogoljub Hrnjez, Product manager på Ruukki.

I Ruukkis monter kommer experter inom produktutveckling och försäljning finnas tillgängliga för stålintresserade besökare och visa upp höghållfasta stålens goda egenskaper. Monterbesökarna kommer också att kunna testa sin styrka genom att försöka böja olika stålprover.

- Vi kommer att visa upp våra höghållfasta stål, Raex slitplåt och Optim konstruktionsstål. Dessa material används i olika applikationer för att öka produkternas livslängd, nyttolast eller lyftkapacitet, som t ex containrar, lastbilsflak, skopor, mobila kranar o.s.v. Vi ser fram emot att träffa och utveckla våra relationer med kunder och andra intressenter inom branschen. Det är när vi lyssnar och träffar våra kunder som intressanta produktinnovationer kan utvecklas, säger Bogoljub Hrnjez.

För ytterligare information kontakta:
Bogoljub Hrnjez
Product Manager
Ruukki Sverige AB
Telefon: +46 107878117
Bogoljub.hrnjez@ruukki.com

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Sänd till en kollega

0.048