23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ännu en innovativ lösning från Troax

Troax har presenterat många innovativa maskinskyddssystem. Systemen har alltid utvecklats i ett nära kundsamarbete och förändrat marknadens syn på hur viktigt rätt maskinskydd egentligen är.

- Nu har vi än en gång lyssnat på marknaden och till våra kunders krav och utvecklat ett smart och effektivt Dörr-kit. Aldrig har det varit så enkelt att skapa en dörr i en befintlig installation som nu, menar Martin Ask, produktchef för området Automations- och robotmiljöer på Troax.

- Man börjar med att ta bort en befintlig panel i systemet, byter två fästen till gångjärn och monterar ett dörrstag. Sedan väljer man rätt typ av lås till sin produktion och dörren är klar. På kort tid har man skapat en kraftfull och säker dörr av en befintlig nätpanel, fortsätter Martin.

En väl fungerande kunddialog
- Detta och många andra lyckade projekt hade aldrig blivit verklighet utan en väl fungerande kunddialog. För oss är det oerhört viktigt att vi förstår våra kunders verklighet, skapar den funktionella säkerhet som krävs och hjälper till att hålla nere kostnader, som i detta fall vid montage.

Detta skapar valfrihet och behåller samtidigt vår erkänt höga kvalitet, det är unikt i vår bransch, avslutar Martin.

Vid frågor och mer information, kontakta Martin Ask, produktchef för området
Automations- och robotmiljöer, på telefon 0370 - 37 17 09, e-post: martin.ask@troax.com och besök gärna www.troax.com


Företagsfakta TROAX
TROAX finns idag representerat i 26 länder varav 17 som egna säljbolag och produktionsanläggningar i Sverige och England. Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage. Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är produkter vi tillverkar för industrin. Totalt är vi 290 anställda och omsätter cirka MEUR 51.

Troax Nordic AB
Tyngel
335 04 Hillerstorp
Gnosjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE556093571901

Sänd till en kollega

0.048