23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EWES släpper EWES Fjäderberäknings-app den 10.e augusti!

Nu är EWES först igen med att erbjuda branschen en fjäderberäknings-app för Iphone och smartphones.

Kommer att kunna laddas ned gratis på AppStore
EWES Fjäderberäknings App hjälper Dig med en konstruktionslösning av stålfjädrar. Du väljer mellan olika typer av fjädrar: tryckfjäder, dragfjäder eller vridfjäder. Efter detta måttsätter Du fjädern och väljer ändutförande. Fjäderberäknings Appen styr Ditt val till endast kombinerbara dimensioner och mått. Sammanställningen i PDF-format består av en fjäder som är producerbar. Du kan använda det som underlag i konstruktionsarbetet eller skicka direkt som en förfrågan till EWES.

Sökord: The Ewes Spring Configurator App och Ewes Fjäderberäknings App.

Innovation är tradition
1982 var EWES Stålfjäder först i branschen med att erbjuda sina kunder datoriserade beräkningsprogram för fjädrar. Programmet konstruerades av Ingenjören Nils-Gunnar Malmgren, Fagersta och var ett beräkningsprogram gjort i BASIC (High Tech på den tiden) för drag och tryckfjädrar. Befintliga ritningar och felaktiga kundkonstruktioner kunde uppdateras och konstruktionsrisker kunde elimineras.

Först - igen
Nu är EWES först igen med att erbjuda branschen en fjäderberäknings-app för Iphone och smartphones.
”Fler och fler använder sin mobiltelefon som ett verktyg i arbetet, så det var egentligen ganska självklart att låta ta fram detta verktyg för våra kunder. Den är ju gratis, så en del andra kommer väl att använda den också”, säger Daniel Karlsson, utvecklingsingenjör på Ewes.

Tillsammans med Appative
Appen är utvecklad tillsammans med Appative, ursprungligen ett UF företag med säte i Gnosjö, men som idag drivs vidare i bolagsform av ägarna Andy Truong (VD), Richard Luong och Simon Jansson. Att samarbeta med Appative ligger helt i linje med EWES engagemang att hjälpa till att utveckla det lokala näringslivet i Gnosjöregionen.

Med vänlig hälsning
EWES STÅLFJÄDER


För ytterligare information eller underlag v.v. kontakta:
VD Anton Schön
telefon 0370-86702,
alt. mobil 070-86700
E-post: anton.schon@ewes.se

EWES AB
Box 45
Lundavägen 53
333 71 Bredaryd
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563765030

Sänd till en kollega

0.048