23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rostskydda med sojabönor – BioCorr®

Nu kan du ersätta farliga mineraloljor och brandfarliga lösningsmedel. Cortec BioCorr® är ett vattenbaserat, biologiskt nedbrytbart rostskydd som eliminerar dyra destruktionskostnader och skapar en ren arbetsplats.

Med tanke på att oljepriset har passerat 100 dollar per fat, är enorma kostnadsökningar vid användning av petroleumbaserat korrosionsskydd att vänta. Nu finns ett sätt att undvika detta.
Minska koldioxidutsläppen till 70 % med Tribotec och BioCorr®
Nu kan vi presentera ytterligare en miljöanpassad rostskyddsprodukt. BioCorr® är en 100% biobaserad och biologiskt nedbrytbar olja som skyddar metaller i lager och under transport. Eftersom produkten är fri från klorföreningar, kromater och nitriter , skapar du en ren arbetsplats och undviker farligt materialspill. Lösningen ger dig fullständigt skydd till lägsta kostnad i upp till 2 år.
Så här fungerar tekniken:
Genom filmbildande tillsatser i kombination med ångfas-korrosionsinhibitorer (VpCI) ger BioCorr® ett utmärkt korrosionsskydd för multimetaller.

Oljan är fri från klorföreningar, kromater och nitriter och appliceras enkelt genom doppning eller sprutning. BioCorr® används med fördel som biologiskt nedbrytbart rostskyddsmedel för maskiner och utrustning, >2 års skydd under lagring och transport samt vid skydd av rör, flänsar, växlar samt för gjutjärn, stålark och coils. Oljan finns förpackat i 19 liters hinkar, 208 liters fat och bulk. Kan även fyllas i vårt Air-spray system.
Läs mer om våra miljöanpassade vci rostskydds lösningar på http://www.tribotecblogg.se/category/vci-rostskydd/

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Kontaktperson

NA

Sänd till en kollega

0.062