23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu packar försvaret ihop...

För cirka fem år sedan hjälpte Tribotec försvaret att skydda helikopter 4 mot rost och annan yttre miljöpåverkan. Nu handlar det om ett helhetstänk som skall skydda alla försvarets olika helikoptermodeller.

Ett problem på försvarets lista är att lösa hur de kan skydda sina helikoptrar mot yttre miljöpåverkan, tex vid fartygsfrakt eller flygplansfrakt. Ett annat dilemma är då de anlänt till platsen dit militärstyrkan har blivit skickad. Där kan helikoptrarna bli stående, allt från en vecka upp till några månader, i svåra och varierande förhållande som regnskog, öken eller vinterområde. På vissa platser behöver utrustning även skyddas mot ormar och insekter. Beroende på ”insatsens” karaktär så måste allt också snabbt vara startklart, när order om insats kommer. Hög readyness time är därför en viktig del i lösningen.
Rost, stötar, vibrationer, kyla, värme, kondens. Vi ser till att allt från ett litet kretskort till en hel helikopter behåller sitt värde.
Med vår kunskap och VpCI-teknik kan vi erbjuda totala skyddskoncept. I tillverkningsprocess, under lagring och transport över hela världen. I nära samarbete med försvaret har vi tagit fram en helhetslösning, som skyddar inifrån och ut för att hindra rost och fukt att bildas i eller utanpå helikoptern. Lösningen skyddar även känslig utrustning såsom elektronik, radar och radioutrustning. De produkter som Tribotec rekommenderat är Millcore, en film som täcks över helikoptern och därefter krymps med hjälp av värme. Foam pad, Emitter för elektriska utrymmen och Dewpack fuktabsorbent är några andra.

Vill du veta mer om oss och våra lösningar?
http://www.tribotecblogg.se/category/vci-rostskydd/
Välkommen att kontakta:
Lars Hellberg: 0708-541601 eller
Kristofer Smedberg: 0708-887810

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Kontaktperson

NA

Sänd till en kollega

0.047