23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya medarbetare i Sverige

Pilz Skandinavien K/S växer och stärker organisationen med flera nya medarbetare i Sverige

Pilz Skandinavien K/S, som är ett innovativt företag inom automatiseringsteknik och säkerhetstjänster, har under det senaste året stärkt sin position och utökat personalstyrkan både på den svenska, danska och finska marknaden.

Pilz Skandinavien K/S i Sverige har under den senaste tiden förstärks med tre personer.

Avdelningen för Teknisksupport har anställt Erik Ronnstedt. Dessutom har Ordermottagning och Säljsupportavdelningen förstärks med Gunnel Zackrisson.

För att kunna tillgodo se den ökande efterfrågan som Pilz upplever just nu har ytterligare en ny säljare anställts under sensommaren.

Pieter Miedema, bosatt i Gävle, med en bakgrund från automationsindustrin och tekniskförsäljning kommer att ansvara för mellan Sverige.

- Det är en spännande tid vi går tillmötes, vilket kommer att ställa krav på oss. Vi kommer att göra flera större lanseringar inom kort och då är det extra viktigt att vi har rätt folk på plats. Medarbetare som har kunskap om automationsteknologi, säkerhetskrav och standarder samt som förstår våra kunder och deras vardag är helt avgörande säger Allan Paulsen, VD Pilz Skandinavien K/S.

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Sänd till en kollega

0.047