23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Konrad Eriksson & Co i Nybro köper en Prima 2D/3D laserskärmaskin från Din Maskin!

Hos Konrads får kunden ett personligt bemötande och relevant rådgivning av någon som förstår plåtbearbetning.

Konrads har arbetat med plåt i snart ett sekel och laserskärning sedan 1989. Det innebär rent praktiskt att de besitter en gedigen yrkeskunskap. Med kundens visioner och personalens erfarenhet kan resultat åstadkommas som är unikt utformade för just kundens behov. Konrads ligger i hjärtat av designsmåland, där man samarbetar med både stora och små företag. En stor bredd på kunskap och tekniska förutsättningar öppnar för möjligheter och alla sorts samarbeten. Hos Konrads får kunden ett personligt bemötande och relevant rådgivning av någon som förstår plåtbearbetning. En flexibel produktion ger produkter med hög kvalitet på kort varsel.

Per Thydén delägare i företaget, berättar:
- Vi är duktiga på laserskärning, men vill ha ännu mer att erbjuda våra kunder och möta den ökade efterfrågan vi har märkt av de senaste åren. Därför var det dags att byta ut vår befintliga Prima laserskärmaskin till en Prima DOMINO som är en 2D/3D maskin. För att fortsätta ligga på topp och vara med teknikmässigt fanns behovet att förnya maskinparken, säger Per.

DOMINO från Prima Power är den snabbaste 2D/3D lasermaskinen i världen. Men detta räcker inte för att vara bäst: det krävs även noggrannhet, tillgänglighet och flexibilitet.

Det är en ideal lösning, att med samma system hantera såväl 2D som 3D skärning och svetsning, vinkelskärning och rörbearbetning. DOMINO är en maskin designad för dagens industriella verklighet som kräver hög produktivitet, hög effektivitet, extrem mångsidighet, maximal noggrannhet och begränsade kostnader.

DOMINO är extremt mångsidig: det finns inga begränsningar för vilka applikationer den kan hantera. Den är den enda 3D maskinen som har en NC-styrd axel som automatiskt kontrollerar fokalpunktens position: stor produktionsflexibilitet utan någon manuell justering för hela arbetsområdet, olika material och tjocklekar vilket ger säker och stabil kontroll av processen.

För ytterligare information om laserskärmaskiner från Prima, kontakta en säljare på Din Maskin på tel 0370-693400.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Sänd till en kollega

0.032