23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Welser Profile lyfter vikter i rekordhastighet

Vår kund har använt sin mångåriga erfarenhet till högprestationsanvändningar inom nyutvecklandet av lagerautomatiseringsteknologin och tar nu fram tredje generationen av mastprofiler på marknaden.

Welser Profile deltog framgångsrikt både vid första och andra generationen. Affärsrelationen till denna kund består sedan 20 år och sedan 15 år levererar vi mastprofilen till lagerautomatiseringsproducenten. Den nya, tredje generationen, är ett enmastverktyg med 100 kg max lastvikt som når en användningshöjd på 12 m. Welser Profile har bidragit med viktiga delar som varit avgörande till den nya kostruktionen.

Specialprofilerna i höghållfast förzinkat stål bidrar genom minimal godstjocklek och genomtänkta materialinsparningar i tvärsnittet till konsekventa besparningar. I samspel med en lyftacceleration från till 3 m/s² och en maximal lyfthastighet på 3 m/s står detta verktyg för högsta prestation inom användningsområde vad gäller automatiska lager för smådelar. Kvalitén på de levererade profilerna säkras genom en specialkonstruerad anordning, som simulerar processen och där egenom säkerställer att måtten på löpytan säkerställs och att ytan är rak så att passningen är garanterad.


AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Sänd till en kollega

0.031