23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ruukkis Finnera Plus- ståltak snart på den svenska marknaden

Utöver de redan existerande kulörerna mörkbrun, svart och röd, kommer både Finnera och Finnera Plus även att finnas i mörkgrått och tegelrött.

Finneras produktutveckling har fokuserats speciellt på designen; det effektfulla takpanne- mönstret och unika uppvikta framkanten ger produkten ett elegant uttryck. Finneras hållbarhet garanteras med Ruukkis Purex- beläggning som skyddar takpannan från fukt, korrosion och UV-strålning. Finnera plåttak tillverkas av Ruukkis egna stål och levereras med en lång garanti: 15 år för estetisk och 40 år för teknisk prestanda.

- “Gör-det-självaren” väljer den modulära Finnera, som är lätt att transportera och lätt att lägga. Alla som värderar enkelhet väljer istället ett full-servicepaket med Finnera Plus och Ruukkis installtionsservice, säger Ari Vouti, affärsområdesansvarig för Residential Roofing på Ruukki.

Marknaden för Ruukkis takprodukter är den Nordiska länderna, Baltikum, CEE och Ryssland. Ruukki är marknadsledande på tak för enfamiljshus, suterränghus och fritidshus i Finland.

Finnera Plus börjar levereras den 15 juni 2012. Läs mer om Finnera- produkterna på www.ruukkiroofs.com

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Sänd till en kollega

0.063